Tallink Silja Oy on osa AS Tallink Gruppia, joka on yksi Itämeren alueen suurimmista matkustaja- ja rahtiliikennevarustamoista. Yhtiö liikennöi laivoja Silja Line -brändin alla Helsingistä ja Turusta Ahvenanmaan kautta Tukholmaan. Lisäksi Tallink Silja Oy myy välittäjänä AS Tallink Gruppin operoimia laivoja, jotka liikennöivät Tallink-brändin alla mm. reitillä Helsingistä Tallinnaan.

Tallinna Tutuksi -sivulta löydät helposti ja nopeasti parhaat linkit ja vinkit Tallinnaan. Ota myös seurantaan Tallinna Tutuksi Facebook-sivut.

Riika Tutuksi -sivulta varaat kätevästi kaupunkikierroksen Silja Serenaden päivä Riiassa -risteilyn yhteyteen.

Sooloiluja – se erilainen Tallinna -opas kertoo vinkit Tallinnan trendipaikkoista, shoppailusta, kulttuuristaa, ravintoloista, baareista ja kahviloista. Tutustu myös Tallinnatärpit Facebook-ryhmään, jossa voit kysyä suosituksia, jakaa omia tärppejäsi, lukea vanhoja postauksia ja tutustua muihin Tallinnan ystäviin.

Onko edessä matka Tallinnaan työn merkeissä, vai haaveiletko nopeasta lomaristeilystä? Olipa tarpeesi matkalle Tallinnaan mikä tahansa, löydät Helsinki-Tallinna.fi -sivustolta parhaat ja edullisimmat vaihtoehdot Helsinki-Tallinna -välin matkustamiseen.

Matkustajalaivat.com -sivulta löydät laajasti tietoa ja kuvia maaliman merillä seilaavista ja seilanneista laivoista. Tutustu myös Matkustajalaivat Facebook-sivuihin.

Lukemista laivoihin ja merenkulkuun liittyen löydät Ulkomatala -sivustolla julkaistuista lehdistä ja historiikeista ja ajankohtaiset uutisia pääset seuraaman Ulkomatalan Facebook-sivujen kautta.

KShips -blogi on laivavalokuvablogi, missä esitellään risteilyaluksien ja autolauttojen kuvia tietojen kera.

Vuonna 1985 perustettu Suomen Laivahistoriallinen Yhdistys kerää ja säilyttää suomalaiseen vesiliikenteeseen liittyvää historiallista tietoa ja aineistoa. Yhdistys julkaisee myös laivahistoriallista LAIVA-lehteä, mikä käsittelee laivoja, satamia ja telakoita Suomen kaikilla vesialueilla: merellä ja järvillä. Lehti ilmestyy neljästi vuodessa.